#86.2 - Yeey! Anonyma besserwissrar igen!

Ytterligare en gang har jag haft en anonym besserwisser som vill laxa upp mig om nagot.

"A" har kommenterade pa detta inlagget, angaende katastrofen i Haiti.

 

Hej A, som tydligen har ComHem som bredbandsbolag, ansluter sitt internet via kabel-tv & som bor/kommenterar nanstans i narheten Kungsparken i Goteborg. Och om jag inte tolkar informationen helt fel sa ar det nagon jag kanner eftersom dom klickat in pa min blogg fran facebook.

Vad roligt att du tagit dig tiden fran ditt hektiska liv for att laxa upp mig om det faktum att jag inte donerat pengar till Haiti & att jag inte har daligt samvete for det.

Jag misstanker att du ar otroligt duktig och har anvant minst halften av din lon sen katastrofen for att donera at dom stackarna.

 

Det ar sjukt daligt av mig att jag inte vill dela av mig av mina pengar till ett land dar merparten av befolkingen sysslar med trafficing, droghandel & kidnappning av turister. FORLAT. Daligt av mig.

 

Du har helt ratt. Jag ar fodd i Sverige i en medelklass-familj, har aldrig satt min fot pa den sidan av varlden. Och jag har inte direkt nagra planer pa att aka till Haiti heller. Du tycker sakert att jag ar bortskamd som bor har i UAE med & att jag borde ge upp min lagenhet at nagra stackare som sjalva inte har rad med boende?

 

Sen angaende att ingen "vill veta var jag kopt min troja", det haller jag med om. Det ar just darfor jag inte brukar lagga upp mina inkop speciellt ofta & det ar darfor jag inte driver en mode-blogg, utan en helt flummig & random blogg dar jag lagger upp lite all mojlig skit som faller mig in.

 

Det ar dags for mig att vaxa upp(jag jobbar pa det, fyllde 22 haromdagen, men det tar tid tyvarr!) & bli varm i hjartat(jag tror jag ar ar ett varmblodigt "djur" men ja ska kolla med lakaren nasta gang!) & sluta upp med att vara en trakig, lojlig(oftast tycker folk att jag ar ganska skoj & uppskattar min humor, men jag kan ha fel!) skodiva. Fast skorna. Nej, tyvarr, jag tanker fortsatta kopa en javla massa skor, for jag gillar det. Och sa lange jag har rad sa kommer jag fortsatta med det.

 

Sen att jag donerar runt 5-50 dirhams varje dag till Red Crecent varjedag, som jobbar langsiktigt med att gora varlden till ett battre stalle att leva pa, eftersom jag alltid lamnar min vaxel i donationsbossor slar garanterat alla pengar du donerar till alla fattiga manniskor i varlden. Och att jag alltid varit inolverad i att forbattra situationen med hemlosa i Goteborg & ger pengar till animal shelters & jobbar for att fa folk som skadar djur bor fa strangare straff & hogre boter, spelar ju ingen roll for du angagerar dig saklart mycket mer, som alla andra vanliga Svenssons.


Kommentarer
Postat av: Hannah

men shit orka vara dryg och kommentera liksom? Snacka om att släga bort 5-10 min av sitt liv för att klaga på någon blogg. Måste vara en människa som mår mycket dåligt!



Jag både håller med dig och inte. Men tycker det är alla människors val. Och du ger som sagt pengar till många ställen. Så vad ska dom säga? alla får väll ge pengar till det dom vill? Utan att bli dömd. Okej om du varit en riktigt överklass brat. Men vi som känner dig vet att du är det.... eller inte hahahaha



Tror A behöver en stor fet puss :D

2010-02-02 @ 12:27:36
URL: http://flaxx.blogg.se/
Postat av: Renée

HAHAHA! u go girl!

2010-02-02 @ 12:30:49
URL: http://reneesmedhult.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

det är lustigt det där att det alltid finns andra som säger åt en hur man borde elva sitt liv.

2010-02-02 @ 12:34:00
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Renée

sv: mm, men jag går inte efter BMI utan har kollat fettprocenten i kroppen.. 11% över normalt så för att få bort det måste jag gå ner 8-11 kg ^^ fast, jag vill inte att mina tuttar försvinner :D

2010-02-02 @ 12:38:28
URL: http://reneesmedhult.blogg.se/
Postat av: pau

bra sagt! blir så jäkla trött på folk som ska läxa upp en. kan de inte fatta att man har egen åsikt och vilja. och bara för att man inte gör som just denne så är man inte sämre person för det! fuck them tess! kör ditt race, det gillar vi.:D

2010-02-02 @ 13:07:53
URL: http://lysek.blogg.se/
Postat av: josefin

den sjuka jävel vet itne vad du gör o inte gör. du skänker alltid pengar, köper faktum o så vidare. fuck off as.

2010-02-02 @ 13:35:00
URL: http://josefinerlin.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

an kan inte stödja och supporta allt och jag tycker inte man ska ha dåligt samvete för det..varför är det alltid de "vanliga" som ska samla in alla pengar vid galor och bössor..aldrig de som verkligen sitter på jätteförmögenheter.



en del människor blir man bara så trött på..fick nån jäkla gliring för ett tag sen att jag bara får saker av mina föräldrar men aldrig verkar ge nåt tillbaka...

för det första - de är mina föräldrar, vill de ge sitt barn saker är det ju upp till dom.

för det andra, jag gör saker för dom hela tiden men ska man skryta om allt fint man gör?



jisses.

2010-02-02 @ 14:22:57
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Malin

svar: va kul att du vill vara med :)

Ja, jag meddelar dig om du blir finalist :)

2010-02-02 @ 15:00:08
URL: http://maaajjiiin.blogg.se/
Postat av: Madelene

Fin blogg. ^^ Kommentera gääärna en fråga på min blogg, på Frågestund!:)

2010-02-02 @ 16:03:07
URL: http://daysofmadde.blogg.se/
Postat av: Lilliz

Håller med dig

2010-02-02 @ 16:14:02
URL: http://technodrog.blogg.se/
Postat av: Before29

men usch vad tråkigt med såna kommentarer, de verkar inte veta att man kan kolla upp dom heller.. hmm

2010-02-02 @ 17:04:24
URL: http://lineen.blogg.se/
Postat av: Alexander

Hej, allt bra med dig idag? :)

2010-02-02 @ 17:41:20
URL: http://rajjarn.blogg.se/
Postat av: rozy

jobbigt... du får tvinga honom... för det där låter ju INTE bra...



gjort något kul i helgen då? in lovely dubai :)

2010-02-02 @ 18:14:24
URL: http://imfrombarcelona.devote.se
Postat av: Johanna

Åh jag älskar såna här perfekta svar på tal! Way to go!



(Sen ville jag också säga att jag diggar din blogg och dina inlägg, halkade in här för första gången idag, och jag tror (läs: vet att) jag stannar.. :))

2010-02-02 @ 19:49:11
URL: http://engbergan.blogg.se/
Postat av: Martina Nyquist

Hahaha, oh my god! Stackars sate! Hade också en som av någon outgrundlig anledning trodde jag var världens egoist och tyckte jag skulle skänka pengar till höger och vänster, men ite snett till vänster, för det var Rädda Barnen och de förskingrade pengar. "Va??n Visste du inte det?? Så typsikst såna som dig" utbrast han, det vet väl varenda jävel till vilka man ska skänka och så nämnde han nåt jag aldrig hört talas om. Jag blev så trött på honom, orkade inte ens förklara mig för en sådan idiot så jag sa: "Nej du, du har helt rätt! Det enda jag bryr mig om är mig själv, mitt smink, mina kläder och mitt utséende" då blev han tyst.

Antingen ger man tillbaka som du, jäkligt bra skrivet för övrigt, och då verkar de hålla min, eller så gör man som jag, är lika efterbliven tillbaka. Det funkade det med :P

Du är inte ledig imon?? :D:D

2010-02-02 @ 20:17:39
URL: http://metrobloggen.se/Martinanyquist
Postat av: JUST ANOTHER CRAZY BLONDE - WITH JUST ANOTHER STUPID BLOG

Trillade in via pyttis blogg :) Och måste bara säga att FIIII FAEN vad irriterande det är med anonyma fegisar. Finns nästan inget värre än folk som inte kan stå för vad de skriver. GAH! :)



Trevlig vecka tjejen!

2010-02-02 @ 21:11:04
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Postat av: Lollo

haa vilken kommentar, att man orkar kommentera om sånt ens.. klart att du bryr dig även om du visar upp dina (sjukt snygga) skor.. =)

2010-02-02 @ 21:53:36
URL: http://lorenasvensson.blogg.se/
Postat av: Anonym

hoppas du haft en bra dag! natti =)

2010-02-02 @ 23:10:32
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Hur mår du idag då? :)

2010-02-03 @ 06:46:40
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: jessie james

Hahhaaa så sjuuukt bra svarat! =)

Rätt på nötterna ;) (spelar ingen roll om det är en tjej eller kille thihi)



Okay :/ Ja det enda man kan göra är att försöka förklara läget för honom. Min kille som jag var ihop med när jag gjorde älskade mig inan å jag tror faktiskt att han älskade mig mer efter, just för att jag själv älskade mig mer! :)

Jag förstår dig absolut å jag ångrar inte alls mitt beslut å skulle göra om det ifall det behövdes!

Men som sagt, det är bara att försöka förklara för honom eller bara försöka få honom att förstå att det är din kropp å du gör som du vill! ^^

2010-02-03 @ 08:08:52
URL: http://jessiemodell.blogg.se/
Postat av: Carrou & the Bird

Godmorgon! jo jag fick veta det i förrgår tror jag det var :D

Allt bra med dig? <3 Kram

2010-02-03 @ 08:13:31
URL: http://carrou.se
Postat av: Anna

Jag håller fullständigt med dig. Jag har heller inte skänkt något, och ibland kan jag få en släng av dåligt samvete men sen tänker jag: Hade de redovisat var varje krona går skulle jag skänkt. (Om de gått rätt vill säga)



Det är klart man vill hjälpa människor där de är, men hur ska en ensam person kunna hjälpa alla? Ska vi hjälpa alla djur också? Hur mycket förskingring finns det inte i alla dessa "hjälp-organisationer"? Jag skänker om jag vet att mina pengar gör nytta. Ibland skänker jag saker, som exempelvis leksaker, schampo, balsam osv där jag känner personen i fråga som åker ner till Rumänien och lämnar över sakerna. Jag vet att hon inte är i behov av dessa detaljer och brinner för detta, så jag vet att de kommer fram.



Hehe, blev väldigt seriöst nu och jag kan hålla på i evigheter, men jag ska skona dig. Det jag vill komma fram till är att jag håller med dig. Man väljer själv om man vill skänka och i så fall till vem eller vad man vill skänka.



ps, himla irriterande när personer inte vågar stå för vad de säger. Väldigt moget. Kanske är de som ska växa upp?

2010-02-03 @ 09:12:46
URL: http://missquist.blogg.se/
Postat av: Sanne

hehe gött! Vilket jävla bra svar på tal! :-D

2010-02-03 @ 11:38:11
URL: http://millie05.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Go TESS!! haha vilken IDIOT!!

2010-02-03 @ 13:26:38
URL: http://aboutagirl.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ifall A läser detta: KÄNN DIG SÅ J'VLA ÄGD!

2010-02-05 @ 18:02:44
Postat av: Issa

Sjukt skön motkommentar! :D Det är lätt att vara kritisk och göra lite påhopp bakom en skärm när man inte vet hela sanningen, tyvärr.

2010-02-07 @ 17:33:28
URL: http://isabellefjall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

And don't forget! - bloglovin
Trackback
RSS 2.0