#45.8

SHARK




#45.7

Sugen pa en mormon i December?




#45.6

OK, I know, little tooooo much youtube today.
Men denna ver ju sa forbannat sot!




#45.5

Vin Disel pa helium! Hahahahaha!


#45.4

SPOILER WARNING!
SPOILER VARNING!

for dom som inte har sett
New Moon men planerar att gora det ska kanske inte kolla pa denna videon. OK?



#45.3

Det finns ytterst fa manniskor i dagens samhalle som INTE fantiserat om att andra pa sin kropp idag. Det kan handla om korrektion av lapparna med hjalp av teosyal, ansiktslyft, harborttagning, tatueringar m.m. Och saklart brostforstoring.

Nu har Lucy Mead, 23 ar gammal blivit Englands forsta kvinna som fatt storre brost genom hennes eget kroppsfett och stamceller. Lucy jobbar som forsaljnings radgivare och bor i Ruislip, Middlesex (UK).


Perfekt! Du far storre brost samtidigt som du far mindre lar/rumpa, i med att det ar darifran dom hamtar kroppsfettet!

Mead: "For two days after surgery I felt sore from the liposuction, the same feeling you get when you've done a hard workout in the gym and your muscles hurt. There wasn't any bruising on my breasts. They're noticeably bigger, lifted and more rounded, giving a lovely shape in my clothes."

Tekniken kallas Vaser Hi-Def, en avancerad teknik som gar ut pa att flytta fett for att fa fram underliggande muskelatur for att forma kroppen och det ar bara tva stycken lakare i England som ar utbildade att utfora en sadan operation.




#45.2



Det ar sa sjukt snyggt med fitted clothing, sa att saga. Alla ar snygga i klader som passar.

#45

Igar var det forsta advent!


Det var tankt att det skulle firas med glogg & pepparkakor.. Men vi akte till The Barracuda istallet.


Handlade lite gott att dricka(det ar en liqour-store i Umm Al Quwain), bestallde libanesisk mat och kolla de pa Paranormal Activity, fyfan va trist den var!

Tanken var att vi skulle pa Dune Bashing / Desert Safari igar, men det fanns ingen plats, tyvarr. Forhoppningsvis skulle det finnas plats idag, maste ju se till att hinna med det innan Anna aker hem!

Har ju ett par dagar till men med tanke pa att det ar National Day pa onsdag sa kommer vi vara i Dubai och kolla pa alla festligheter. Det ar inte direkt som det ar i Sverige pa nationaldagen, utan har ar dom hysteriska och smyckar ut precis ALLT!


#44

Tankte lagga upp bilder pa vad som blev inkopt i helgen, men jag hade inget batteri pa kameran och jag kunde inte hitta mycket av sakerna pa natet.. :(


(Swarovski-orhangena som jag fick av Ahmad)


Bada fran forever21, nr 2 ar dock inte enligt mig klanning, utan linne.. Haha.



(ena halsbandet fran forever21)


Och denna, ville saaaa garna ha den 

Och sen igar sa shoppade vi mer. Men ja. Inga bilder pa det..

#43.2

Sa idag blev det Dubai Mall, akte dit runt halv ett och var inte hemma foran vid atta haha. Sjalv gick jag darifran med tva par skor, ett par fran Aldo, laga, enkla, jattebra att ha pa jobbet, ett par fran Steve Madden, sjukt snygga stilletter.. :D Dessutom, tva halsband, tva linnen & en klanning fran Forever21, basta butiken i varlden, helt klart! Och ett par helt underbara orhangen fran Swarovski, dock inte som jag kopte sjalv. Utan dom var fran Ahmad, som joinade oss framat eftermiddagen, som helt plotsligt sprang ivag nar vi var pa Steve Madden och sen kom tillbaka med en liten present.. Helt appropa inget! Bara sadar. Men dom var jattefina verkligen.. :D Sedan var vi pa New Moon och jag var inte shockad over natt alls i med att jag laste spoilern i Hannahs blogg ;)) Kom hem strax innan tva, ska snart ga och sova. For imorrn ska vi spendera hela dagen pa Emirates Mall, innan vi aker hem till Ras Al Khaimah igen. Och for att inte glomma. Vi kakade tacos idag med. Herreeeeeeeee sa gott!

#43

Ok, snabb update sedan i torsdags da.
Precis nar vi skulle aka till Dubai i torsdags sa fick Ahmad ett sms fran hans f.d chef om BBQ i The Springs. Sa det var bara till att byta om och aka dit. Massa folk, mat och en drink formycket senare sa akte vi hem. Inte helt roligt att vakna upp 6:30 sen kande jag haha.
Men det var inte mycket att saga till om, sa jag ringde for att vacka Ahmad(inte varldens lattaste grej kan jag lova) och precis innan han kommer och hamtar upp mig ringer Anna och sager att hon redan ar framme! STREEEEESSSSAD! Haha! Well well. Sen, efter att Ahmad som nastan fortfarande sov, tog fel avfart 2ggr sa korde vi hem och sten sov i ett par timmar.

Idag ar vi i Dubai(lite utgang igar, for att saga hejda till Mahya som aker till Iran idag..) och ska ut och shoppa :D Antingen sa blir det Dubai Mall, eller Emirates Mall. Eller bada, har inte bestamt oss annu.


Eid Murbarak till er som forstar ;) och hoppas alla andra far en bra helg!

#42.3

Varit daligt med blogginlagg idag och det kanns lite kass. Brukar vara duktig pa att ha massa ointressant skit att slanga ut i cybervarlden.

Men ja tror ja ar lite for pepp infor imorgon for att kunna koncentrera mig overhuvudtaget. Anna, Anna, Anna!!! :D Kl 7 kommer jag sta utanfor Dubai Airport och hoppa upp och ner i vantan pa att hon sa komma ut genom dorrarn! Sen blir det nog direkt hem for att sova en timma eller tva!

Forhoppningsvis blir det som sagt Desert Safari - aka 4x4 pa sanddynerna och kora halvt ihjal oss & en liten dagstrip till Oman - Antingen till Dibba eller Khasab, vet inte an vilket som blir roligast(min driver ska kolla upp vilket som ar langst bort och roligast hehe), rundturer i sma byar, bad/snorkling m.m. Kameran kommer vara laddad och forhoppningsvis blir det massa kul bilder!

#42.2

En sak jag inte kan lata bli, ar att att sitta pa olika inrednings-siter och lasa inrednings-tidningar. Alskar att sitta och dromma mig bort om det ultimata huset/lagenheten. Har massa olika ideer och kommer forhoppningsvis nagon gang i framtiden ha tillrackligt med resurser for att kombinera dom alla..

Har ar nagra exempel pa vad jag gillar..





osv..

Det ar svart att beskriva hur jag vill ha det, for det har mycket med kansla att gora. Manga av bilderna jag lagger upp har ar direkt eller indirekt kopplat till olika kanslor som jag vill uttrycka i mitt hem. Does that make any sense?

#42

Som vanligt sa har jag problem med att logga in har pa morgonen/formiddagen.
Blev acklig snabb-mat till lunch(man marker verkligen av hur illa det smakar och va daligt det ar for kroppen nar man inte atit det pa ett bra tag..) eftersom jag var tvungen att boka en golf-tid till chefen pa lunchen. :)


For ovrigt. Den 19 november rokte Irvin Rosenfeld sin 115.000 joint. :)
Han har fatt 300 joints var 25e dag sedan 27 ar tillbaka, serru. Av den amerikanska staten. Och han roker mellan 10 & 12 joints per dag..



Nu skriver han en bok, for legaliseringen av medicinsk marijuana, med erfarenheten som den som varit lagligt tillaten, langst i USA, att roka pa, och dess positiva effekter pa manga sjukdomar.
Han ar en av dom fyra(4) personerna som faktiskt far roka i alla utav USA's stater och inte bara dom fa, som det ar lagligt i. Fast 1983 blev han arresterad i Orlando for innehav, eftersom polisen inte trodde pa att han hade ett federalt tillstand att roka marijuana.

#41.5

Det finns fa manniskor som lyckats snubbla in i mitt liv, som har kommit att betyda sa mycket som du gor. Vi haller ihop genom vatt och torrt, och jag skulle gora allt for dig. Och det tror jag att du vet. Du ar en av de finaste manniskor som jag nansin traffat pa. Det ar som dendar klyschan "Du gor livet lattare att leva, bara genom att finnas dar", men det stammer in sa bra.


(det roliga med detta kortet är att de ser ut som tess försöker pussas, o jag försöker prata. men de är vi i ett nötskal. helt osynkade. hahaha. - josefins beskrivning av detta kortet pa hennes helgon)

Och nu hander detta. Och jag finns inte dar for dig, inte fysiskt atminstonde. Det gor sa ont att jag inte kan vara dar for att ge dig en kram for att se till att alla bitar haller sig pa plats.

Jag alskar dig sa sjukt mycket. <3

#41.4

Jag har seriost borjat sakna mitt blonda har.. Gillade det faktiskt.
Nar det sammarbetade med mig och inte fick mig att se sjuk och blek ut.


Och jag saknar verkligen att ha det langt. Men det ar sa javla varmt har pa sommaren att haret forstors! (Speciellt med tanke pa att jag hatar ha det hangande i nacken nar det ar over 40grader ute sa det blir svettigt och klibbigt, sa jag satter upp det i en knut istallet.) Men anda. Det ar vackert. Jag alskar langt har..



Men da maste jag se till att hitta en bra blond farg, som stammer bra overens med min hy m.m sa det inte ser sa fejk ut. Och se till att ha en peng undanstoppad sa jag har rad att ga till frisoren och fa det fargat, en inpackning och en eventuell klippning varje manad. Se till att underhalla det ordentligt. Blir nog lite pengar att lagga fran borjan med, i med att jag ar tillbaka med min normala harfarg och som manga vet, ar rod/brunt..

What to do, what to do. Vi far se.

#41.3

Idag har jag inget vettigt alls att skriva. Haha.
Ar mest spand over att Anna snart kommer!

Men det blir en trixig helg, har inte tid att fixa min naglar denna veckan, vilket ar lite angest. Kan visserligen ga till den salongen som ligger nagra hus bort fran mig, men ja trivs sa bra hos dom pa det stallet i Dubai, dit jag brukar ga.. Dom ar sjukt duktiga och man kanner sig valdigt val omhandertagen. Och dom har sa sjukt bekvama fotoljer att sitta i!



#41.2

Matthew Roberts, 41, bestamde sig en dag att leta reda pa sin biologiska pappa.
Men jag har en kansla pa att han angrar sig ganska grovt nu..

"I didn't want to believe it. I was frightened and angry. It's like finding out that Adolf Hitler is your father. I'm a peaceful person - trapped in the face of a monster."

For vad han fick veta var att hans biologiska pappa var... Charles Manson. Manson som i den schizophrena sektledaren som fick hans "familj" att morda fem personer, varav den ena var skadespelerskan Sharon Tate som var 8,5 manaders gravid & dagen efter mordade ytterligare tva personer. Kul pappa.


#41

Sitter och kakar lunch. Vad gor du?

Jaha. Sa tydligen hade jag en besokare pa bloggen igar, fran Kanada? Intressant. :)

(vinkar till Kanada-bon!)




Hannah!! Vad har du gjort med Kissie!? Hahaha! Hon ar inget kul som snall, for da ar det svarare att tycka illa om henne haha.

#40.7

Inspiration photo of the day.

#40.6




Den 13 augusti detta aret satte sig Evan Ratliff(journalist for tidningen Wired) i sin Honda Civic-99, korde oster ut fran San Fransisco med planen att forsvinna off the grid, som man sager. Den 15 augusti kunde detta lasas, pa Wireds webb-upplaga;

“Author Evan Ratliff Is on the Lam. Locate Him and Win $5,000.”
— wired.com/vanish, August 14, 2009 5:38 pm

Jakten pagick under exakt en manad. Den 20 november la han upp en blogg dedikerad till allt som hande under den tiden. Jag har suttit och last alla 8 sidor i strack, helt fast i historien! Sa sjukt intressant!
Om man aven gar till forsta sidan av bloggen sa finns det bilder fran alla dagar dar man kan se hur kan forkladde sig for att undvika att nagon upptackte honom.

#40.5

Ah, mitt alskade Goteborg, jag saknar dig sa!
Jag saknar smutsiga sparvagnar som alltid ar forsenade, att springa efter bussen eftersom jag alltid ar sen, vastkustsallad, Bohus vackra strander, lunch i Kungsparken, Rockbaren, mina fina vanner.
Jag saknar er sa. Men jag kommer inte hem.. :)










#40.4


(skojja sa mysig/frasch troja!)


(classico.)


(inget storre fan av skorna, men resterande ar ju helt underbart!)


(trojan. ge mig. NU!)


(so casual. sa sjukt underbar sammansattning.)

#40.3

Hur sott ar inte detta da?
Hittade bara bilderna, sa jag har faktiskt ingen aning om historien bakom, overhuvudtaget. Nan som vet vad det galler? Eller om baconet levde alla sina lyckliga dagar eller om dom blev tiger-lunch tillslut?






#40.2

Oj! Sa danskarna har lite talang anda alltsa!

(via.)

#40

God morgon!
Idag ar det mandag(om nagon har missat det) och det betyder att det bara ar 4 dagar innan det ar torsdag! Och torsdag ar speciell, for da borjar Eid och Anna kommer!! :D


(Min fina van Anna nar vi var pa bion Australia i december forra aret)

#39.2

ANTLIGEN! (For att citera Gert Fylking.)

Nej men nu sa gar det antligen att lagga upp bilder och lankar. Har suttit hela dagen och vantat.
Undertiden satt jag och roade mig med att kolla in folks party bilder.
Klickade mig namligen in pa bloggen sorryimissedyourparty.com lite snyggt av misstag.
Det ar helt enkelt en blogg dar en person(tror det ar en tjej, men ar inte helt hundra pa det) som lagger upp random fest-bilder som dyker upp i "nyligen upplagda" pa Flickr(som ar valdigt blockat fran UAE sa jag kan sjalv inte kolla dar..). Och diverse inskickade bidrag.

Nagra av favoriterna jag hittade var;













#39

Usch. Har forsokt logga har pa blogg.se i flera timmar. Alska den opalitliga internetuppkopplingen i oknen.. Och det funkar inte ordentligt nu heller. Kan inte lagga upp nagra bilder eller lanker eller natt alls. Far forsoka hitta en losning pa detta problemet. Och nagon javel ringde mig 02:18 inatt, fran Dubai, helvete vad arg jag blev. Thank Frank, att jag kunde somna om snabbt efterat. Morr morr. Och var driver glomde bort mig i morses sa jag kom lite sent haha.

#38

Igar var vi pa Quantum. Stod och snackade massa skit och skrattade en hel javla massa. :) Aker tillbaka till RAK idag, far se om ja kommer ihag att aka forbi IKEA sa jag kan kopa lite kaviar haha.

Hittade denna pa youtube, lite sma-kul faktiskt!


#37.4

Inspiration photo of the day.

#37.3

Ja. Idag sa slappte dom iallefall Jimmy Choo for H&M i UAE. 2 timmar tog det i morses for ALLT att ta slut, i alla butiker som hade kollektionerna. Bade dam & herr. Jag har lite angest over detta. :( Far bli rik och kopa riktiga dojjor fran Jimmy Choo istallet.


#37.2

Dubai Airshow 2009



(Kopa en san kanske?)













#37

Har tanker jag dedikera ett helt inlagg till the one and only Zachary Quinto!



(torkar lite diskret bort dregglet i mungipan..)

#36

God dagens! Har suttit pa jobbet strax over 2 timmar nu. Kande att aven om jag fick ledigt for att ga pa showen idag, sa kandes det onodigt att bara sitta hemma tills vi skulle aka.
Ska bli jakla kul idag, ar peppad! Har kameran med mig, forhoppningsvis blir det nagra bra bilder!
Hade dessutom varldens stress i morses, upptackte att deon var slut sa jag fick springa in pa Spinney's innan jag drog till jobbet. Det ar lite for varmt har for att ga utan haha.



(Ett underbart citat.)

#35.4

Den ser ju saaaa sjukt god ut!!!

#35.3



Dit ska jag imorrn. :)
Tydligen ar det stangt for den allmanna massan och det ar bara bransch-folk och VIP-gaster som far komma dit.
Och dom verkar livradda for att natt ska handa haha.

Gulfnews skriver:
"Our core mission is to save lives and protect assets. Our team is required to be on duty round the clock. There are agents on standby ready for deployment on short notice."

"Two control rooms, 68 surveillance cameras, four raid teams, snipers, two Swat teams and 1,415 police officers will be deployed during the event. The team deployed to secure the air show is composed of 1,343 male and 72 female police officers."

"Five helicopters from the air wing, police cars, armoured vehicles and motorbikes will be on standby. Two Swat teams make up the first line of defence. They are all physically fit and well trained in weapons-handling skills."

 

Jaha. Sa det passar sig nog inte med random bomb-skamt da? Eller..?

 

Det kommer bli valdigt intressant och jag kommer ha en (23-arig) 5-aring brevid mig som ska kolla & pilla pa ALLT.. :)


#35.2


#35

Yes! Fick brev fran Skatteverket idag!
Var lite orolig om dom faktiskt fick mitt fax eller inte. Fran och med den 5 november i ar, ar jag inte langre folkbokford i Sverige! Har vantat ett tag med att ta tag i det, eftersom jag inte var helt hundra pa hur lange jag skulle vara borta. Men iallefall. Idag fick jag tillbaka papprerna om att det ar godkant och klart! Skont. For det innebar dessutom att jag inte behover betala skatt pa det jag tjanar har och lite annat smatt och gott.


(HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA!!)

#34

Aaaah, gjorde RIKTIGA svenska kottbullar igar! (Sa svenska dom kan bli i mellan-ostern da.. Haha!) Tvingade Ahmad att smaka och han gillade dom! :D Tyvarr blev dom lite torra, men helskotta vad gott det var! Blir nog till att gora biffar och annat gott snart framover med!



Dom ackliga javlarna pa IKEA gar knappt ner.. Usch. Dom kokar dom plus att det (saklart) inte innehaller natt flask. Naja. Tog med mig kottbullar + potatismos till lunch idag med. Mumma!

#33.5

Okej, jag tankte inte sponsra nagon genom att klicka pa lanken.
Men jag gjorde det anda. For kanske nagon annan gor det via mig och da blir jag glad :)

Det ar iallefall ett javla bra satt att fa fler besokare..




#33.4

For ovrigt.
Om du har mycket med slo-tid och gillar att lasa bloggar,
har har du en med mycket kul random vardags-inlagg som uppdateras sadar hela tiden :)


(Klicka pa bilden!)

#33.3

Jag skrattade fan hogt!



#33.2

Fick ett mejl av blogg.se nar jag loggade in pa min mejl idag. Detta fina fick jag bifogat till mig,


Fick ytterligare ett mejl dar dom informerade om att jag inte gjort nagot olagligt som helst i mitt inlagg i torsdags. Skickade aven ett mejl till polismyndigheten i Sverige for att dubbelkolla om vad man far & inte far gora.

Jag forstar inte hur man vill anmala nagon pagrund av det. Om manniskor anvander sig av ett publikt forum(ett av de storsta i internet-varlden) sa maste man val anda rakna med att bli citerade? Jag tror inte Liza Marklund blev sur over att jag lankade till hennes debatt-artikel? Och jag fick inget hot fran Mats Von Dolwitz som jag lankade och citerade pa samma satt. Har det med att gora att dom inte star for sina asikter?

Och dessutom. Som utlands-svensk, borde det inte vara lagarna kring internet i UAE som galler for mig, och inte dom svenska? Aven om en anmalan skulle ga igenom sa tror jag inte Sverige har utlamningsavtal med UAE ;))

#33

Gardagens inlagg genererade 434 unika besokare. Trots det, sa fick jag bara 11st kommenterer. Tydligen var det nagot som var intressant, men inte tillrackligt for att lamna en kommentar och uttrycka sin asikt.

Jag far verkligen tacka for Martiens kommentar dar han undrade om jag var pedofil sjalv.
Denna personen, vem du an ar, kanns som ett bra exampel pa en manniska som bara tanker i svart-vitt. Att det kan finnas en person som inte accepterar pedofili som nagot normalt men anda inte vill hanga ut den personen publikt kan helt enkelt inte existera.
Sen att rent ut hota om att ta reda pa vem jag ar och om jag har barn och isafall be socialen ta ett besok i mitt hem, visar verkligen vilken syn du har pa manniskor.

Jag sitter inte har och forsvarar pedofiler. Jag forsoker se igenom kanslorna och anvanda mitt fornuft. Genom att "oppna armarna" lite grann, satsa pa att hitta terapiversioner, mediciner m.m for att stoppa en sjuk manniskas impulser, sa kommer fler av dom doljda "pedofilerna" (varfor jag skriver sa ar for att man inte ar pedofil foran man faktiskt begatt en pedofilisk handling) ta kontakt med lakare, staten m.m for att fa hjalp. Dom flesta med denna dragning gor som sagt aldigt nagot utan det ar oftast manniskor med nagon annan slags sjukdom i samband med detta som agerar och gor nagot. (Nu talar jag om valdtakter och inte samforbund med t.ex en 14aring och en 17aring..) Dom som redan ar domda finns redan publikt. Det ar bara att ta kontakt med tingsratten och be om att fa rattegangshandlingarna utlamnade. Men det ska inte finnas en hemsida att logga in pa, efter att du sett pa nyheterna om natt hemskt som intraffat nansatans i varlden och leta upp varenda sexbrotts-domd manniska i hela Sverige! Om du ar radd for att dendar obehagliga personen som jobbar pa dagiset dar ditt barn bor, kontakta polisen och be om deras uppgifter. Om grannen tittar lite formycket, ha oversikt och ta kontakt med polisen. Men for Franks skull, onska inte att det fanns en sida dar du kunde fa uppraknat hur manga domda brottslingar det bor i ditt omrade. For da kommer du vara paranoid och orolig varje gang du satter foten utan for dorren och dina barn kommer marka det. Dom sjalva kommer bli oroliga & stressade. Dom kommer garanterat ma daligt av det. Och om du har otur sa kommer stressen dina barn kanner sanka garden, den gangen det galler.

Nu babblar jag. Jag ber om ursakt for det. Men det galler att se det fran mer an en vinkel. Tro fan att jag blir arg och acklad nar jag hor om nagon som valdtagit ett barn.. Men samtidigt sa maste man ta det iskallt och se till faktan. Om jag skulle fa mojligheten att sitta med en pedofil(som avtjanat sitt straff), sa kulle jag inte hoppa pa honom/henne utan jag skulle satta mig ner och prata. Forsoka forsta vad som pagor. Omstandigheterna m.m. Det galler att studera. Hitta roten till kanslorna & impulserna.



Och jag far tacka "admin" pa facebook-gruppen "Visa pedofilers indentitet..." for anmalan mot min blogg.

#32.2

Pedofili. Det ar ett ord som ALLA reagerar pa. Alla har garanterat nagot att saga om det. Om fragan, "Vad tror du ar det basta sattet att hantera domda pedofiler pa?" dyker upp, blir ofta dom spontana svaren i stil med;

Ge pedofilerna friheten att välja mellan hängsnara eller giftspruta (Magnus Paulsson)

Häng ut dom med bild o allt eller sätt dom ihop med pedo hatare (Leif Bergström)

Dödsstraff är för lindrigt! TOTYR! (Maria-Therese Malm Bogg)

jag tycker att man ska skära kuken av dom med en slö kniv och sen stå och skratta när dom förblöder!!! (Katarina Paulsson)


(Alla kommentarer ar skrivna av anvadare pa Facebook-gruppen Dodsstraff till pedofiler)

Jag blir uppriktigt arg och ledsen nar jag ser nagot som detta. Jag pastar verkligen inte att jag erkanner pedofili som nagot normalt eller pastar inte heller att det ska accepteras. Men dessa manniskor lider utav en svar psykisk storning.

Nationalencyklopedin säger följande om pedofili:
"Psykisk störning där en vuxen upplever sexuell dragning till barn."

Rent biologiskt sa ar detta nagot som gar att forklara. Missforsta mig inte nu bara. Den primitiva delen av hjarnan(ocksa kallad reptil-hjarnan) ar den delen som styr bland annat ...
Födointag, Flykt, Försvar och Fortplantning. Det sags dessutom att det ska vara mer eller mindre oforandrad sedan stenaldern. Tyvarr har jag inget direkt underlag for det, dar jag sitter just nu. (Delvis for att jag bor i ett land med ganska stor cencur.) Alder ar kopplat till fertilitet och det ar en av andledningarna till att manga(unga, aldre) drars till man/kvinnor i 18-25 ars aldern. Nar en manniska blir klassificerad som pedofil sa innebar det att kom har gatt over gransen som anses vara normalt. Det vill saga nagon som ar forpubertal. Det behover inte vara en 50arig singel man som manga tanker sig, utan aven 16-aringar kan bli klassade som pedofiler.

Titt som tatt blir jag inbjuden till olika grupper pa facebook som ar kopplade till pedofili. Jag avbojer alltid. Jag kanner alltid avsky varje gang jag tittar in pa sidorna for att se vart dom star. Det ar alltid hat & manga ganger personangrepp och dodshot till hoger och vanster. Och det far mig att ma illa.
Jag har alltid haft en lite annorlunda syn pa hur man ska behandla brottslingar och pedofiler ar inget undantag. Att infora dodsstraff och hoja straffen ar inte ratt satt. Liza Marklund skrev en valdigt bra kronika om detta pa Expressen, den 1 november. Jag sager snarare korta straffen och skapa mer medvetande om hur man ska behandla det. Mats Von Dolwitz skriver i gruppen Debattera uthangningen av sexualbrottslingar: "Det finns enligt SCB 1435137 minderåriga barn i Sverige i skrivande stund och 0.5% av dessa kommer alltså eller har redan utsatts för ett sexualbrott." Vad som kan tillaggas ar aven att enbart 5% av alla domda pedofiler far aterfall. Alla som blir domda for sexualbrott ar inte heller pedofiler. Ett exempel ar John Devoy som efter att ha blivit domd mot sitt nekade efter att en 14-arig flicka i omradet dar han bor anmalt honom for att ha gjort flera narmanden. I dessa register finns t.ex, blottare och 16-aringar som doms for att ha haft sex med sina 14-ariga parters. Manga av dessa personer finns kvar i registerna i hela sina liv.

Det ar inte bara sexualbrottslingarna sjavla som hamnar i stralkastarna utan aven dess familjer, deras fruar/man, barn.. Barn blir mobbade och utstotta, deras partners forlorar vanner och jobb. Detta resulterar bara i mer problem. En sexualbrottsling som kommer ut ur fangelset/fran sin behandling(liksom alla brottslingar) har svarare att anpassa sig till samhallet och har storre risk for aterfall om dom inte har en familj/vanner som kan stotta och mojligheten till att kunna fortsatta sitt liv(med jobb m.m). Det okar bara hatet och i varsta fall blir folk galna och ger sig ut pa jakt efter folk som ar registrerade som kanske har skott sig i manga ar. 9 augusti skrev Expressen om James White tillslut begick sjalvmord efter att en lynchmob stormade han & hans familjs hus.

Jag klickade mig in pa bloggen Tanorsmorsa tidigare idag & forstod att hon hade medverkat i Insider om just detta amnet. (Om jag forstod det hela ratt, sag ju sjalv inte programet av forstarliga anlednigar..)
Hon skriver manga vettiga anledningar varfor uthanging ar fel vag att ga i hennes inlagg

Häng ut dom jävlarna, så ska dom få se på förnedring…


Hon drar mycket bra och vettiga paralleller till hur barn till en pastadd pedofil/pedofil tar skada av detta. Hon har utlovat fler inlagg i samma amne som jag garanterat kommer folja.

Som jag forstod sa har gruppen

Visa pedofilers identitet , vi som vill skydda våra barn!

blivit polisanmald av nagon och att personen som driver sidan har blivit uppringd av polisen som holl i arendet for att bli informerad om det. Dessutom informerade aven polisen om att det inte skulle ga vidare i med att alla asikter som uttrycks pa sidan gar under yttrandefriheten. Jag kan verkligen inte hall med om det. Hur kan man inte valja att undersoka en sida med over 43.000 medlemar dar det skrivs saker som;

Nej Mona den intima delen ska skäras av så att dom inte skulle kunnat göra det mer men så jag tycker, (Maria Berglund)

Självklart ska deras identitet visas!! Så att dom verkligen fattar att man inte rör barn !!! GRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!! (Annika Paulsén)

Bränn dom på bål, sakta sakta...eller bind dom efter bilen nakna och kör sakta på grusväg tills inget finns kvar.. (Bert Andreasson)

Men ja vet inte. Det kanske bara jag som inte anser att det ar okej att skriva sa?

Avslutningsvis vill jag bara saga en sak. Jag kanner inget hat mot pedofiler. Jag kanner avsky, saklart men jag tycker ocksa synd om dom. Jag kanner for dom som lider av denna hemska och sjuka psykiska sjukdom. For dom som lever med detta och gor att for att inte leva ut sina fantasier, for dom som utan behandling och tyvarr bojer sig och faktiskt ror ett barn. Klart kanner jag for alla dessa barn och ungdomar som blir drabbade. Men man maste trots allt minnas att dessa manniskor ar.. Just manniskor. Och dom fortjanar inte att bli uthangda. Folk borde sluta lagga sin energi pa sitt hat och istallet lagga sin energi pa att jobba tillsammans med andra att hitta en losning pa detta. Ett bra, fungerande satt att hjalpa dessa sjuka manniskor att bryta sitt beteende och sina tankar.

#32

Kursen var jattebra! Fick massa med vettiga tips & trixs pa hur man underlattar tidshanteringen, planering av dagen & aven hanteringen av klienter m.m. Verkligen intressant! Var ett kul gang och det blev manga skratt. Dessutom hade hotellet som seminariet var pa, en otroligt god lunch. Och tydligen vara alla stora, muskulosa mannen i "matsalen" amerikanska soldater som varit i Irak, som mellanlandat ett tag innan dom skickades hem till USA igen. Oj oj ;)





Kommer komma ett lite seriost inlagg lite senare. Handlar om pedofili. Hm.

#31.5

Nej nu ska jag aka hem. Sen bar det som sagt av till Dubai. Far se om det blir natt bloggat nar jag ar dar..

Inspiration photo of the day.

#31.4

Bara for att sprida lite gladje :)












#31.3


#31.2

Hahaha. Alska denna bilden. Alskar forbannade fruar/flickvanner!


Och sa far jag passa pa att lagga in en passande video med!
(Efter Hannah's fina instruktioner!)

#31

Jag vet inte om det ar problem med blogg.se eller med mitt internet. Har forsokt att logga in och blogga sedan kl 9 i morses, men inte fan gick det. Sjukt irriterande.
Idag bar det av till Dubai. Har en tva dagars kurs i Administration & Office Management. Tillbaka pa kontoret pa torsdag & da far jag fundera pa om det blir en helg i Dubai med eller om ja ska ta det lugnt denna helgen.
Pengamassigt sa ar det ju tyvarr inte pa topp denna manaden & sen kommer Anna den 26 och da vill man ju se till att ha lite cash att rora sig med. Hon har ju tydligen funderingar bade hot air ballon-fard & en bad-&snorkel-resa till Oman!


Tycker foroverigt att googles hyllningar till Sesame Street ar forbannat sota.

#30.2

Fixat lite fler mobler till lagenheten!

Nya lakan + byraer till sangen

Blivande tv-bord.
Ask-kopps-bord :D

#30

Hitta en valdigt sot cartoon pa natet.


#29

Dessa manniskor ska fan inte ha barn!


#28.3

Inspiration photo of the day.

#28.2

Jag har angest.
Jag vill vara rik.
Jag behover skaffa mig en till pojkvan som ar local sa han koper massa fina saker at mig.
Jag har angest.
Den 19 november finns Jimmy Choo for H&M i Dubai Mall & Mall of the Emirates.
Jag vill ha, atminstonde dessa.
Angest.







#28

Igar kvall trodde jag att jag skulle fa en hjart-attack. Bokstavligt.
Efter mangen samtal runt till Tre, inkassoforetaget Lindorf, Nordea, min egen underbara mamma, och att sitta & halvt om halvt skrika at hogste chefen pa Al Ansari X-change & kravt svar pa varfor mina pengar inte kommer in pa mitt konto som jag satte in for 2 manader sedan, sa verkar det som om det har lost sig... Nagorlunda.
Det kanns sa javla kass att sitta har och inte ha kontroll over vad dom hander i Sverige.
Har aldrig haft problem med mina rakningar tidigare men nu sa har allt gatt at helvete.
Hatar att inte kunna ta kontrollen helt och se till att det loser sig.. :(

Nu ska jag skicka var driver sa jag kan fa lite mat & sen ska jag ringa till Skatteverket. Jippi. Kanske passa pa att ringa till el-bolaget & saga upp elen i lagenheten med, sa behover jag inte oroa mig over det.
Sen ar det inte mycket kvar. "Kopa" ut mig fran mitt abonemang pa Tre, saga upp lagenheten & se till att min skatt fran forra aret ges tillbaka. Sen har jag inte natt kvar, som binder mig till Sverige, forutom min familj & mina vanner.


#27.2

Ok. Shoppinglista. Paaaaay attension now, Anna!








Kan ju alltid tillkomma natt efterat.. Haha. Man vet aldrig ;)
Och nar det galler hamburgedressingen sa skulle det uppskattas om det kunde komma tva :D

#27

Sitter pa kontoret, lyssnar pa Veronica Maggio & ar sugen pa glogg.
Nu ska jag skriva en shoppinglista till Anna ;)


#26

Usch jag ar sjukt dalig pa att uppdatera. Men det ar slutet/borjan av manaden och det betyder att jag har ackligt mycket att gora. Skaffat nytt telenummer btw, om nan vill ha, hojta till. Och sa har jag skaffat en ny telefon. Tillfalligt. Tills jag bestamt mig for om ja ska skaffa en BB eller natt annat.. Hm.

Inspiration photo of the day.

RSS 2.0